Serviciile oferite de noi:

Tinichigerie auto

In atelierul Elite Colour efectuam servicii complexe de tinichigerie si redresare a tuturor componentelor autoturismelor prin tehnologii moderne. Sudura se face cu aparatura de sudura electrica prin puncte cu mediu protector, iar centrarea caroseriilor se realizeaza pe o platforma speciala pentru centrarea si redresarea caroseriilor.

Vopsitorie auto

Vopsitoria Elite Colour este dotata cu posturi de lucru pentru pregatirea autoturismelor, cabina de vopsit, precum si cuptor de uscare. De asemenea, la noi puteti gasi un stand propriu de vopsele pe baza de apa care vor oferi, in cele din urma, rezultate spectaculoase automobilului dumneavoastra.

Cosmetica auto

Daca in celelalte ateliere ale noastre lucram cu o precizie nemteasca, cand vine vorba de cosmetica auto autoturismele clientilor nostri beneficiaza de un tratament cosmetic in stil francez. Echipa noastra lucreaza intr-un mod profesional cu ajutorul produselor 3M.

Igienizare clima

Pentru instalatii de climatizare executam urmatoarele tipuri de lucrari:

- curatarea instalatiei de climatizare;

- reparatii ale sistemului de ventilatie/climatizare;

- verificarea instalatiilor de climatizare.

Tractare auto

Elite Colour a pregatit un program de fidelizare a clientilor sai, oferind acestora exclusivitate privind serviciile de tractare. Astfel, doar cei care isi repara autoturismele in unitatea noastra beneficiaza de tractare auto.

Alte servicii:

Montaj parbrize

Reglare faruri


Social media

Ne găsiţi şi pe facebook sau yahoo messenger / mail:

Pentru a lua legătura cu noi sau pentru a ne face o vizită, detalii pe pagina noastră de CONTACT